G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Privadesa i seguretat de les dades

La nostra política de privadesa

Som conscients de la confiança que dipositeu en Google i de la nostra responsabilitat de mantenir segures la vostra privadesa i les vostres dades. Com a part d'aquesta responsabilitat, us indiquem quina informació recollim quan utilitzeu els nostres productes i serveis, per què la recollim i com la utilitzem per millorar la vostra experiència d'usuari. A la política i als principis de privadesa de Google es descriu com tractem la informació personal quan utilitzeu els productes i serveis de Google (inclòs Google Tag Manager).

Dades que recull Google Tag Manager

Per tal de monitorar i proporcionar diagnòstics sobre l'estabilitat, el rendiment i la qualitat de la instal·lació del sistema, Google Tag Manager pot recollir algunes dades agregades sobre l'activació d'etiquetes. Aquestes dades no inclouen les adreces IP dels usuaris ni cap identificador de mesurament associat a una persona concreta. A part de les dades dels registres de sol·licituds HTTP estàndard, totes les quals se suprimeixen en un termini de 14 dies després de rebre-les, i de les dades de diagnòstic esmentades abans, Google Tag Manager no recull, conserva ni comparteix informació sobre els visitants de les propietats dels seus clients, com ara els URL de les pàgines visitades. Obteniu més informació sobre l'ús de les dades de Google Tag Manager a les condicions del servei.

Certificació ISO 27001

Google ha obtingut la certificació ISO 27001 en relació amb els sistemes, les aplicacions, les persones, la tecnologia, els processos i els centres de dades utilitzats per a diversos productes de Google (inclòs Google Tag Manager). Download our certificate here (PDF) o obteniu més informació sobre la certificació ISO 27001.

Esmena relativa al tractament de dades

Les condicions de tractament de dades de Google Ads estan dirigides a les empreses establertes al territori d'un estat membre de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) o a Suïssa, o bé a les que, per altres motius, estiguin subjectes a l'abast territorial del Reglament general de protecció de dades (RGPD). Obteniu més informació.