G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Triggergroep

Een triggergroep evalueert de voorwaarden van twee of meer triggers als één. De triggergroep wordt pas geactiveerd nadat alle geselecteerde triggers minstens één keer zijn geactiveerd. Als u meer dan één instantie van een bepaalde trigger toevoegt, moet deze het overeenkomstige aantal keren worden geactiveerd voordat de triggergroep wordt geactiveerd.

Ga als volgt te werk om een triggergroep te maken:

1. Klik op Triggers en dan Nieuw.
  2. Klik op Trigger configureren en kies Triggergroep.
  3. Klik op Toevoegen en selecteer twee of meer triggers in uw container.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Optioneel: Als meerdere instanties van dezelfde trigger vereist zijn, klikt u op Toevoegen en selecteert u de gewenste trigger nogmaals. Herhaal dit voor het aantal keren dat dezelfde gebeurtenis moet plaatsvinden voordat de triggergroep wordt geactiveerd.
  6. Klik op Opslaan.