G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Trigger-gruppe

En trigger-gruppe indeholder to eller flere triggers, der aktiveres af de samme betingelser. Trigger-gruppen aktiveres først, når alle de valgte triggers er blevet aktiveret mindst én gang. Hvis du tilføjer mere end én forekomst af en bestemt trigger, skal den aktiveres et tilsvarende antal gange, før trigger-gruppen aktiveres.

Sådan opretter du en trigger-gruppe:

1. Klik på Triggers og så Ny.
  2. Klik på Triggerkonfiguration, og vælg Trigger-gruppe.
  3. Klik på Tilføj, og vælg to eller flere triggers fra din container.
  4. Klik på Tilføj.
  5. Valgfrit: Hvis der er behov for flere forekomster af den samme trigger, skal du klikke på Tilføj og vælge den pågældende trigger igen. Gentag dette det antal gange, som den samme hændelse skal forekomme, før trigger-gruppen aktiveres.
  6. Klik på Gem.