G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Sobre les variables

Les variables a Google Tag Manager són espais reservats amb un nom determinat i que corresponen a uns valors que s'emplenen automàticament quan s'executa codi al lloc web o a l'aplicació mòbil. Per exemple, la variable de Tag Manager anomenada "URL de la pàgina" torna l'URL de la pàgina web actual.

Les variables s'utilitzen als activadors i a les etiquetes:

• Als activadors, una variable es fa servir per definir filtres que especifiquen quan s'ha d'executar una etiqueta concreta (p. ex.: s'executa un activador quan la variable url conté “example.com/índex.html”).
  • A les etiquetes, les variables s'utilitzen per capturar valors dinàmics (p. ex.: s'envien el valor de transacció i els identificadors de producte a una etiqueta de seguiment de conversions).

Tag Manager proporciona un conjunt de variables integrades predefinides. Les variables integrades s'ocupen de la majoria de les necessitats de configuració dels activadors i de les etiquetes. Tanmateix, també podeu crear variables personalitzades per a pàgines web o aplicacions mòbils perquè s'adaptin a requisits específics que és possible que les variables integrades no compleixin.