G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Activador d'errors de JavaScript

L'activador d'errors de JavaScript de Google Tag Manager s'utilitza per activar etiquetes quan es produeix una excepció de JavaScript (window.onError) que no s'ha detectat. Aquesta etiqueta es pot fer servir per registrar missatges d'error en una eina d'anàlisi. Utilitzeu una variable d'errors de JavaScript per capturar el missatge d'error i enviar el valor de la variable quan s'activi una etiqueta.

Per configurar l'activador d'errors de JavaScript, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors i després Nou.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador i trieu el tipus d'activador Error de JavaScript.

Quan s'executa l'activador, les variables integrades següents s'emplenen automàticament:

• Missatge d'error: és el text del missatge d'error de JavaScript.
  • URL d'error: és l'URL de la pàgina en què s'ha produït l'error.
  • Línia d'error: és el número de línia del codi en què s'ha detectat l'error.
L'activador Errors de JavaScript no notifica els errors que es produeixen abans de carregar Tag Manager i, en qualsevol cas, només notifica les excepcions que no s'han detectat.