G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Activador de temporitzador

L'activador de temporitzador de Google Tag Manager us permet enviar esdeveniments a Tag Manager en intervals cronometrats. Utilitzeu aquest activador per mesurar el temps que passa un usuari en una pàgina per dur a terme una tasca (p. ex., llegir un article, emplenar un formulari o fer una compra).

Per crear un activador de temporitzador, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors i després Nou.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador i trieu el tipus d'activador Temporitzador.
  3. El valor predeterminat de Nom de l'esdeveniment és gtm.timer. Aquest valor especifica el nom de l'esdeveniment tal com es transfereix a Tag Manager. El valor predeterminat és gtm.timer i en la majoria de casos no cal modificar-lo. El podeu fer servir per crear un activador d'esdeveniments personalitzats. Per exemple: especifiqueu que “timer5” sigui el nom d'un esdeveniment i creeu un activador d'esdeveniments personalitzats en què la condició sigui "event equals timer5".
  4. A Interval, afegiu-n'hi un en mil·lisegons. L'activador s'executarà en l'interval especificat (p. ex. cada 5.000 mil·lisegons).
  5. Afegiu un valor al camp Límit per especificar el nombre màxim de vegades que l'activador s'executarà. Deixeu-lo en blanc perquè l'activador s'executi amb cada esdeveniment fins que l'usuari surti de la pàgina.
  6. A la secció "Habilita aquest activador quan es compleixin totes aquestes condicions", especifiqueu-hi una variable, un operador i un valor. Això garanteix que el detector de l'activador només estarà activat quan sigui necessari, per ajudar a millorar el rendiment general del lloc web.
  7. Deseu l'activador i publiqueu el contenidor.