G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Loggendring

Utløsere som er basert på loggendringshendelsen, utløser en tag når nettadressefragmentet (hash-elementet) endres eller når et nettsted bruker pushState-API-er for HTML5. Denne utløseren er for eksempel nyttig om du ønsker å utløse tagger som sporer virtuelle sidevisninger i et Ajax-program.

Når det inntreffer en loggendringshendelse, fyller Tag Manager ut følgende variabler:

• History old url fragment (Gammelt nettadressefragment i loggen): viser hva nettadressefragmentet var tidligere
  • History new url fragment (Nytt nettadressefragment i loggen): viser hva nettadressefragmentet er nå
  • History old state (Gammel tilstand for loggen): tilstandsobjektet for den gamle loggen, kontrollert av nettstedets oppkall av pushState
  • History new state (Ny loggtilstand): Dette er tilstandsobjektet for den nye loggen, som kontrolleres av nettstedets oppkall av pushState.