G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Historikændring

Triggers, der er baseret på hændelsen "Historikændring", aktiverer et tag, når webadressefragmentet (hashkrypteret) ændres, eller når et website bruger HTML5 pushstate API'er. Denne type trigger er eksempelvis nyttig til aktivering af tags til sporing af en virtuel sidevisning i en Ajax-applikation.

Når en historikændringshændelse finder sted, udfylder Tag Manager følgende variabler:

• Gammelt webadressefragment for historik: Det, som webadressefragmentet tidligere var.
  • Nyt webadressefragment for historik: Det, som webadressefragmentet er nu.
  • Gammel tilstand for historik: Det gamle historiktilstandsobjekt, som styres af websitets kald til pushState.
  • Ny tilstand for historik: Det nye historiktilstandsobjekt, som styres af websitets kald til pushState.