G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Kliktrigger

Brug Google Tag Managers kliktrigger til at aktivere tags ud fra klikhændelser. Når der klikkes på et element på en side og triggerbetingelserne er opfyldt, udfyldes der automatisk værdier for aktive klikbaserede indbyggede variabler i Tag Manager.

Sådan konfigurerer du en kliktrigger:

1. Klik på Triggers og så Ny.
  2. Klik på Triggerkonfiguration, og vælg en kliktriggertype:
    • Alle elementer: Spor klik på et hvilket som helst element på en side, f.eks. links, billeder og knapper.
    • Kun links: Spor kun klik på HTML-links, der bruger elementet <a>, f.eks. <a href="www.google.com">Google.com</a>.
  3. Valgfrit for triggers af typen "Kun links":
    • Vent på tags: Vælg denne mulighed for at vente, indtil alle tags er blevet aktiveret eller den angivne timeout er nået.
    • Tjek validering: Aktivér kun tags, hvis klikket på ​​linket betragtes som en gyldig handling. Hvis dette ikke er valgt, aktiverer triggeren tags, hver gang der klikkes på et link.
  4. Valgfrit, men anbefales for øget effektivitet: Angiv betingelser (normalt et webadressemønster) for sider, hvor du forventer, at der forekommer klik:
    • Vælg "Nogle klik" under overskriften "Denne trigger aktiveres ved:".
    • Tilføj et filter under "Aktivér denne trigger, når en hændelse finder sted og alle disse betingelser er opfyldt", hvis triggeren kun skal aktiveres på sider, hvor der stilles krav om det, f.eks. Klikwebadressen indeholder /path/to/promo.