G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Activador de clic

Feu servir l'activador de clic de Google Tag Manager per activar etiquetes en funció dels esdeveniments de clic que es produeixin. Quan es fa clic en un element d'una pàgina que coincideix amb les condicions d'activació, Tag Manager emplena de manera automàtica els valors de qualsevol variable integrada activa que estigui basada en clics.

Per configurar un activador de clic, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors i després Nou.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador i trieu un d'aquests tipus d'activadors de clic:
    • Tots els elements: feu un seguiment dels clics en qualsevol element de la pàgina, com ara enllaços, imatges o botons, entre d'altres.
    • Només els enllaços: feu un seguiment només dels clics als enllaços HTML que utilitzin l'element <a>, p. ex. <a href="www.google.com">Google.com</a>.
  3. Opcional per als activadors "Només els enllaços":
    • Espera les etiquetes: seleccioneu aquesta opció per esperar fins que totes les etiquetes s'hagin activat, o bé fins que hagi passat el temps d'espera especificat.
    • Comprova la validació: les etiquetes només s'activen quan el clic a l'enllaç es considera una acció vàlida. Si no se selecciona aquesta opció, l'activador executa les etiquetes sempre que es fa clic en un enllaç.
  4. Opcional, però recomanat per millorar el rendiment: especifiqueu les condicions (per regla general, un patró d'URL) per a les pàgines en què espereu que es produeixi un clic:
    • A la capçalera "L'activador s'executa en", seleccioneu "Alguns clics".
    • A "Executa aquest activador quan es produeixi un esdeveniment i es compleixin totes aquestes condicions", afegiu un filtre per habilitar l'activador només a les pàgines en què calgui, per exemple URL de clic conté /camí/a/la/promoció.