G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Käynnistystriggerit ja triggeripoikkeukset

Käynnistystriggerit kertovat tageille, milloin niiden tulee käynnistyä. Tagi käynnistyy, kun tagin minkä tahansa triggerin ehdot täyttyvät. Jos tagilla on esimerkiksi kaksi triggeriä (yksi kaikille sivuille ja toinen vain tietylle sivulle), tagi käynnistyy aina kaikilla sivuilla.

Triggereitä voi määrittää minkä tahansa tagimäärityssivun alareunassa. Sinua pyydetään tagin luomisen yhteydessä lisäämään tagimääritykseen triggeri, jotta tagi voidaan tallentaa.

Triggeripoikkeus (eli estotriggeri) on triggeri, jonka avulla voit estää toista triggeriä käynnistymästä tietyissä tapauksissa. Jos esimerkiksi tagilla on triggeri, joka on määrätty käynnistymään kaikilla sivuilla, ja triggeripoikkeus, jolle on valittu asetus Sivun URL-osoite on yhtä kuin kiitos.html, tagi ei koskaan käynnisty sivulla kiitos.html.

Kun käytät tagien sekvensoinnin lisäasetuksia, tagi ohittaa omat triggerinsä ja käynnistyy sen sijaan osana sekvenssiä.

Jos haluat lisätä triggerin tagimääritykseen, poistaa triggerin tagimäärityksestä tai luoda poikkeuksen, toimi näin:

1. Klikkaa vasemmanpuoleisesta navigointipaneelista Tagit.
  2. Klikkaa muokattavan tagin nimeä.
  3. Klikkaa Triggerit.
    • Jos haluat lisätä triggerin, klikkaa Käynnistystriggerit-kohdasta Lisää Lisää.
    • Jos haluat poistaa triggerin, klikkaa Poista Poista sen triggerin vierestä, jonka haluat poistaa Käynnistystriggerit-kohdasta.
    • Jos haluat lisätä triggeripoikkeuksen, klikkaa Poikkeukset-kohdasta Lisää Lisää.
    • Jos haluat poistaa triggeripoikkeuksen, klikkaa Poista Poista sen poikkeuksen vierestä, jonka haluat poistaa Poikkeukset-kohdasta.

Muita lähteitä