G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Aktiveringstriggers og triggerundtagelser

Aktiveringstriggers bruges til at fastslå, hvornår tags skal aktiveres. Et tag aktiveres, når betingelserne for aktivering af en af dets triggers er opfyldt. Hvis et tag f.eks. har to triggers, én for alle sider og en anden for en bestemt side, aktiveres tagget altid på alle sider.

Der kan foretages indstillinger for triggers nederst på en hvilken som helst tagkonfigurationsside. Når et tag oprettes, bliver du bedt om at føje en trigger til tagkonfigurationen, før tagget kan gemmes.

En triggerundtagelse (som også kaldes en "blokeringstrigger") er en type trigger, der kan bruges til at blokere aktivering af en anden trigger under visse betingelser. Hvis et tag f.eks. har en trigger, der aktiveres på alle sider, og en triggerundtagelse, der er indstillet til "Sidewebadresse er lig med tak.html", aktiveres tagget aldrig på siden "tak.html".

Når du bruger avancerede indstillinger for tagsekvensering, ignorerer tagget sine egne triggers, og det aktiveres i stedet som en del af sekvensen.

Gør følgende for at føje en trigger til en tagkonfiguration, fjerne en trigger fra en tagkonfiguration eller oprette en undtagelse:

1. Klik på Tags i navigationspanelet til venstre.
  2. Klik på navnet på det tag, du vil redigere.
  3. Klik på Triggers.
    • Hvis du vil tilføje en trigger: Klik på TilføjTilføj i sektionen Aktiveringstriggers.
    • Hvis du vil fjerne en trigger: Klik på FjernFjern ud for den trigger, du vil fjerne, i sektionen Aktiveringstriggers.
    • Hvis du vil tilføje en triggerundtagelse: Klik på TilføjTilføj i sektionen Undtagelser.
    • Hvis du vil fjerne en triggerundtagelse: Klik på FjernFjern ud for den post, du vil fjerne, i sektionen Undtagelser.