G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Sobre els activadors

Les etiquetes s'activen en resposta a esdeveniments. A Google Tag Manager, un activador està pendent de certs tipus d'esdeveniments a la vostra pàgina web o aplicació mòbil, com ara l'enviament de formularis, clics en botons o visualitzacions de pàgines. L'activador indica a l'etiqueta que s'activi quan detecta l'esdeveniment especificat. Cada etiqueta ha de tenir com a mínim un activador per poder-se executar.

Els activadors s'avaluen quan s'executa el codi de la pàgina o de l'aplicació, i les etiquetes associades s'activen o es bloquegen quan es compleixen les condicions de l'activador.

Crear un activador

Per crear un activador, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Etiquetes i després Nova.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador.
  3. Seleccioneu el tipus d'activador que voleu crear.
  4. Definiu la configuració del tipus d'activador seleccionat.

Crear un activador durant la configuració d'una etiqueta

Podeu crear un activador mentre configureu una etiqueta. Des de qualsevol pàgina de configuració d'etiquetes, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors.
  2. Feu clic a Afegeix Afegeix.
  3. Feu clic a Configuració de l'activador.
  4. Seleccioneu el tipus d'activador que voleu crear.
  5. Definiu la configuració del tipus d'activador seleccionat.

Editar un activador

Per editar un activador existent, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors.
  2. Feu clic al nom de l'activador que voleu editar.
  3. Feu clic a Configuració de l'activador per editar-lo.
  4. Feu clic a més accions Més per copiar, suprimir, veure els canvis o mostrar les notes de l'activador seleccionat.

Filtres dels activadors

De manera predeterminada, els activadors nous s'executen en tots els esdeveniments del tipus d'esdeveniment associat. Els filtres dels activadors us permeten especificar millor quan s'executen. Per activar un filtre, cerqueu "L'activador s'executa en" a la part inferior d'una de les pàgines de configuració de l'activador i seleccioneu "Algun <esdeveniment>", on <esdeveniment> és el tipus d'esdeveniment amb el qual voleu treballar.

Cada filtre està format per una variable, un operador i un valor:

Variable (menú) Operador (menú) Valor (camp de text)
Seleccioneu la variable de Tag Manager adequada, afegiu una variable integrada o creeu una variable des d'aquest menú. Al menú, trieu un operador, p. ex. és igual a, conté, inferior a, coincideix amb l'expressió regular, etc. Tag Manager compara el valor indicat amb el valor de la variable en el temps d'execució. Introduïu un valor de text adequat.

Per exemple, una etiqueta amb un activador basat en un esdeveniment de pàgines visualitzades que tingui el filtre que s'indica a continuació es pot utilitzar per activar una etiqueta en un lloc web en què /productes/ sigui una part previsible de l'URL en totes les pàgines de productes:

L'URL de la pàgina conté /productes/