G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Pausa taggar

Pausa taggar

Använd pausfunktionen när du tillfälligt vill inaktivera en tagg. Detta kan vara användbart vid felsökning, konfiguration, tidsbestämda kampanjer och andra fall där du vill pausa aktiveringen av en tagg utan att behöva radera taggen eller ändra utlösarna i behållarkonfigurationen.

Obs! Du måste spara och publicera taggar som har pausats eller startats igen för att ändringar ska börja gälla.

Så här pausar du en tagg:

1. Klicka på Taggar, hitta taggen du vill pausa och öppna den genom att klicka på dess namn i listan.
  2. Klicka på fler åtgärder Mer och välj Paus.
  3. Spara och publicera ändringen.

När en tagg är pausad markeras den med en pausikon: yellow circular pause icon

Så här startar du en tagg igen:

1. Klicka på Taggar, hitta taggen du vill starta och öppna den genom att klicka på dess namn i listan.
  2. Klicka på SLUTA PAUSA under SPARA. Eller klicka på fler åtgärder Mer och välj Sluta pausa.
  3. Spara och publicera ändringen.