G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Sett tagger på pause

Sett tagger på pause

Du kan bruke pausefunksjonen til å midlertidig hindre at tagger utløses. Denne funksjonen er nyttig når du trenger å feilsøke konfigurasjoner, kontrollere tidsbestemte kampanjer eller andre tilfeller der du ønsker at tag-utløsingen skal settes på pause midlertidig uten at du må slette taggen eller justere utløserne i beholderkonfigurasjonen din.

Merk: Du må lagre og publisere tagger du har satt på pause eller opphevet pausen for, for at endringene skal tre i kraft.

Slik setter du tagger på pause:

1. Klikk på Tagger, finn taggen du ønsker å sette på pause, og klikk deretter på tag-navnet i listen for å åpne den.
  2. Klikk på Flere handlinger Mer og velg Sett på pause.
  3. Lagre og publiser endringene dine.

Når tagger settes på pause, merkes de med pauseikonet: yellow circular pause icon

Slik opphever du pausen for tagger:

1. Klikk på Tagger, finn taggen du ønsker å oppheve pausen for, og klikk deretter på tag-navnet i listen for å åpne den.
  2. Klikk på OPPHEV PAUSEN under LAGRE, eller velg menyen for flere handlinger Mer og deretter Opphev pausen.
  3. Lagre og publiser endringene dine.