G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Tagien keskeyttäminen

Tagien keskeyttäminen

Tagien keskeytystoiminnolla voit tilapäisesti poistaa tagin käytöstä. Tämä voi olla hyödyllistä määritysten vianetsinnässä, ajastetuissa kampanjoissa tai muissa tilanteissa, joissa haluat asettaa tagin väliaikaisesti odotustilaan poistamatta tagia tai muokkaamatta säilön määrityksen triggereitä.

Huom. Muutosten voimaantulo edellyttää, että tallennat ja julkaiset tagit, jotka on keskeytetty tai palautettu käyttöön.

Voit keskeyttää tagin seuraavasti:

1. Klikkaa Tagit ja etsi tagi, jonka haluat keskeyttää. Avaa kyseinen tagi klikkaamalla sen nimeä luettelosta.
  2. Klikkaa Lisää toimintoja Lisää ja valitse Keskeytä.
  3. Tallenna ja julkaise muutokset.

Kun tagi on keskeytetty, sen merkiksi tulee taukokuvake: yellow circular pause icon

Voit poistaa tagin keskeytyksen seuraavasti:

1. Klikkaa Tagit ja etsi tagi, jonka haluat keskeyttää. Avaa kyseinen tagi klikkaamalla sen nimeä luettelosta.
  2. Klikkaa TALLENNA-kohdan alta JATKA taikka klikkaa Lisää toimintoja Lisää ja valitse sitten Jatka.
  3. Tallenna ja julkaise muutokset.