G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Posar en pausa les etiquetes

Posar en pausa les etiquetes

Feu servir la funció de posar en pausa per desactivar una etiqueta temporalment. Aquesta funció és útil quan cal resoldre un problema amb les opcions de configuració, controlar les campanyes cronometrades o altres instàncies en què vulgueu posar en espera una etiqueta sense haver de suprimir-la ni ajustar-ne els activadors a la configuració del contenidor.

Nota: heu de desar i publicar les etiquetes que heu posat en pausa o que heu reactivat per tal que els canvis es facin efectius.

Seguiu aquests passos per posar una etiqueta en pausa:

1. Feu clic a Etiquetes, cerqueu l'etiqueta que vulgueu posar en pausa i feu clic al nom de la llista per obrir-la.
  2. Feu clic a més accions Més i seleccioneu Pausa.
  3. Deseu i publiqueu els canvis.

Quan l'etiqueta estigui en pausa, estarà etiquetada amb la icona de pausa: yellow circular pause icon

Com es restableix una etiqueta:

1. Feu clic a Etiquetes, cerqueu l'etiqueta que vulgueu restablir i feu clic al nom de la llista per obrir-la.
  2. Feu clic a REACTIVA, a sota de DESA, o bé feu clic a més accions Més i seleccioneu Reactiva.
  3. Deseu i publiqueu els canvis.