G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Esdeveniments personalitzats

Els esdeveniments personalitzats serveixen per fer un seguiment de les interaccions que es produeixen al lloc web o a l'aplicació mòbil i que no es gestionen amb mètodes estàndard. El cas d'ús més habitual és quan voleu fer un seguiment dels enviaments d'un formulari del qual s'ha alterat el comportament predeterminat (p. ex., s'ha substituït l'esdeveniment envia del navegador).

Activador d'esdeveniments personalitzats

Per crear un activador d'esdeveniments personalitzats, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Activadors i després Nou.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador i trieu el tipus d'activador Esdeveniment personalitzat.
  3. Introduïu el nom de l'esdeveniment. Seleccioneu "Utilitza les expressions regulars que coincideixin amb" per permetre que aquest camp gestioni les expressions regulars.

Configuració d'exemple

A continuació es mostra un exemple de configuració web que activa una etiqueta quan s'envia un esdeveniment personalitzat anomenat 'button1-click' a la capa de dades:

1. Afegiu codi per enviar l'esdeveniment a la capa de dades quan es faci clic al botó:
    ​<a href="#" name="button1" onclick="dataLayer.push({'event': 'button1-click'});">Button 1</a>.
  2. Creeu un activador d'esdeveniments personalitzats. A la secció Configuració de l'activador de l'etiqueta nova, definiu aquesta configuració:
    Nom de l'esdeveniment: button1-click
    L'activador s'executa en: Tots els esdeveniments personalitzats

Quan aquest activador s'aplica a una etiqueta, l'etiqueta s'activarà encara que se substitueixi l'esdeveniment d'enviament predeterminat. En fer clic al botó especificat, s'envia un esdeveniment personalitzat amb el valor button1-click a la capa de dades. A continuació, Tag Manager detecta "button1-click" com a valor de l'esdeveniment personalitzat i activa l'etiqueta.

Utilitzeu dataLayer.push() per enviar diverses variables juntament amb l'esdeveniment. Per exemple, podeu enviar un valor de conversió amb el nom de l'esdeveniment personalitzat:

dataLayer.push({'event':'button1-click','conversionValue':25});

Creeu la variable de capa de dades a Tag Manager i utilitzeu-la al camp del valor de conversió de la vostra etiqueta de seguiment de conversions de Google Ads.