G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Activador de profunditat de desplaçament

Mesureu els esdeveniments de desplaçament a Google Tag Manager.

L'activador de profunditat de desplaçament s'utilitza per executar etiquetes en funció de la profunditat a què l'usuari s'hagi desplaçat per la pàgina. Per configurar un activador de profunditat de desplaçament:

1. Feu clic a Activadors i després Nou.
  2. Feu clic a Configuració de l'activador i trieu el tipus d'activador Profunditat de desplaçament.
  3. Seleccioneu les opcions de profunditat de desplaçament.
  4. Seleccioneu quan s'ha d'habilitar l'activador.

Opcions de profunditat de desplaçament

Seleccioneu les opcions de profunditat de desplaçament que vulgueu:

• Profunditats de desplaçament vertical: s'executa en funció de la profunditat cap avall en què un usuari s'hagi desplaçat per la pàgina.
  • Profunditats de desplaçament horitzontal: s'executa en funció de la profunditat cap a la dreta en què un usuari s'hagi desplaçat per la pàgina.

En un mateix activador es poden utilitzar valors de profunditats de desplaçament tant vertical com horitzontal. Definiu les profunditats de desplaçament en forma de percentatge, corresponent a l'alçada i l'amplada de la pàgina, o de píxels. Introduïu un o diversos enters positius separats per comes que indiquin el valor del percentatge o dels píxels.

Per exemple, seleccioneu l'opció Percentatges i introduïu 10, 50 i 90 per definir els punts de l'activador al 10%, 50% i 90% de l'alçada de la pàgina. Quan aquest activador s'apliqui a una etiqueta i l'usuari es desplaci cap a la part inferior de la pàgina fins al límit del 90%, l'etiqueta s'executarà tres vegades: una al límit del 10%, una al del 50% i una al del 90%.

L'activador només s'executa una vegada per límit i per pàgina. Si l'usuari es desplaça una altra vegada fins a la part superior de la pàgina, l'activador no es torna a executar, tret que la pàgina es torni a carregar o que l'usuari navegui fins a una altra pàgina que utilitzi el mateix activador.

En el cas de les pàgines de desplaçament infinit (dinàmic) o de les pàgines que variïn molt de mida, és millor utilitzar l'activador de visibilitat de l'element.
Si una profunditat de desplaçament especificada és visible a la finestra gràfica mentre es carrega la pàgina, l'activador s'executa encara que l'usuari no s'hagi desplaçat per la pàgina.

Quan s'executa un activador de profunditat de desplaçament, les variables següents s'emplenen automàticament:

• Scroll Depth Threshold: es tracta d'un valor numèric que indica la profunditat de desplaçament que ha fet que l'activador s'executi. En el cas dels llindars percentuals, és un valor numèric (0-100). En el cas dels píxels, és un valor numèric que representa el nombre de píxels que s'hagi definit com a llindar. Tingueu present que si definiu la variable en 0, es mostrarà als informes com a (not set).
  • Scroll Depth Units: es tracta o bé de píxels o bé d'un percentatge que indiquen la unitat definida per al llindar que ha fet que l'activador s'executi.
  • Scroll Direction: és o bé vertical o bé horitzontal i indica la direcció del llindar que ha fet que l'activador s'executi.

Seleccionar quan s'ha d'habilitar l'activador

El menú "Habilita aquest activador quan" serveix per especificar quan voleu que aquest activador comenci a detectar interaccions rellevants.

• Càrrega del contenidor (gtm.js): l'activador s'habilita al més aviat possible un cop la pàgina es comença a carregar.
  • DOM preparat (gtm.dom): l'activador s'habilita quan el DOM ja es pot analitzar.
  • Càrrega de la finestra (gtm.load) (predeterminat): l'activador s'activa un cop s'ha carregat tot el contingut inicial de la pàgina.
Nota: com que l'activador de profunditat de desplaçament intenta calcular les dimensions d'una pàgina quan es carrega, el millor és esperar fins que la finestra s'hagi carregat completament abans d'habilitar aquest activador. És per això que l'opció predeterminada és Càrrega de la finestra (gtm.load).