G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Lomakkeen lähetyksen triggeri

Google Tag Managerin lomakkeen lähetyksen triggerin avulla voit käynnistää tagin, kun lomake on lähetetty.

Voit määrittää lomakkeen lähetyksen triggerin seuraavasti:

1. Klikkaa Triggerit ja sitten Uusi.
  2. Klikkaa Triggerin määritys ja valitse Lomakkeen lähetys ‑triggerityyppi.

Odota tageja ‑vaihtoehdon avulla voit viivästyttää linkkien avaamista, kunnes kaikki tästä triggeristä riippuvaiset tagit on käynnistetty tai kunnes määritetty aikakatkaisuaika saavutetaan (sen mukaan, kumpi näistä toteutuu ensin). Jos tätä ei valita, hitaat tagit eivät välttämättä ehdi käynnistyä, ennen kuin lomakkeen lähettäminen aiheuttaa seuraavan sivun latautumisen.

Tarkista vahvistus ‑vaihtoehdon avulla voit määrittää triggerin käynnistymään vain silloin, kun lomake lähetetään onnistuneesti. Jos tätä ei valita, triggeri käynnistyy aina, kun käyttäjä yrittää lähettää lomakkeen.

Huom. Jotta suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, määritä ehdot (esim. tietty URL-osoite), joissa odotat lomakkeen lähetyksen tapahtuvan. Valitse Tämän triggerin käynnistysehto on ‑kohdasta Jotkin lomakkeet ja lisää triggerin suodatin, joka määrittää, missä lomakkeeseen liittyvä toiminta tapahtuu.

Kun lomakkeen lähetyksen triggeri käynnistyy, seuraavat sisäiset muuttujat täydennetään automaattisesti:

• Lomake-elementti: Klikattu lomake-elementti
  • Lomakeluokat: Lomakkeen luokan attribuuttiin sisältyvä arvojoukko
  • Lomaketunnus: Lomake-elementin tunnuksen attribuutti
  • Lomakekohde: Lomake-elementin kohteen attribuutti
  • Lomake-URL: Lomake-elementin mahdollinen HREF-attribuutin arvo
  • Lomaketeksti: Lomakkeen näkyvä teksti.