G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Regex- ja CSS-valitsin-operaattorit

Voit käyttää säännöllisiä lausekkeita (regex) ja CSS-valitsimia operaattoreina kaikkialla, missä käytetään triggerien suodattimia. Kun säännöllinen lauseke tai CSS-valitsin on asetettu triggerin operaattoriksi, voit määrittää, että triggeri vastaa sääntöä.

Säännöllinen lauseke

Vastaa säännöllistä lauseketta ‑valinnan avulla voit käyttää säännöllisiä lausekkeita Google Tag Managerissa tekstimuotoilujen vastaavuuksien määrittämiseen. Säännölliset lausekkeet ovat hyödyllisiä monimutkaisten sääntötyyppien ilmaisemiseen. Tällainen sääntö voi olla esimerkiksi "käynnistä tagi, jos URL:n ensimmäinen kirjain on A ja se päättyy B:hen tai C:hen".

Esimerkiksi seuraavan säännöllisen lausekkeen käyttäminen URL-muuttujan kanssa vastaa kaikkia sivuja, joiden URL-polussa on merkkijono "tuot" (esimerkiksi "tuote", "tuotteet", "tuotevalikoima" tai "tuotanto").

/tuot/

CSS-valitsimet

CSS-valitsinta voi käyttää tiettyihin HTML-elementteihin kohdistamiseen. Esimerkiksi seuraavan valitsimen käyttäminen klikkauselementti-muuttujan kanssa vastaa minkä tahansa sellaisen elementin klikkausta, jonka luokan attribuutin arvo on "ostos" ja jonka ylätason elementin tunnuksen attribuutin arvo on "kampanja".

#kampanja .ostos

Aiheeseen liittyviä resursseja