Notificació

G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Operadors: expressions regulars i selectors de CSS

Podeu utilitzar com a operadors expressions regulars i selectors de fulls d'estil en cascada (CSS) arreu on es facin servir filtres d'activació. Quan una expressió regular o un selector de CSS s'estableix com a l'operador d'un activador, podeu especificar que l'activador coincideixi amb la regla.

Expressions regulars

L'opció "coincideix amb l'expressió regular" us permet implementar a Google Tag Manager expressions regulars per a patrons de text coincidents. Les expressions regulars són molt útils per definir tipus de regles complexes com "activa l'etiqueta quan l'URL comenci per A i acabi en B o C".

Per exemple, aquesta expressió regular aplicada a una variable d'URL coincidirà amb totes les pàgines que tinguin la cadena "pro" al camí de l'URL, com ara "productes", "promocions", "professionals" i "processos".

/pro/

Selectors de CSS

Podeu utilitzar un selector de CSS per obtenir elements HTML concrets. Per exemple, aquest selector aplicat a una variable d'element de clic coincidirà amb els clics de qualsevol element que tingui "purchase" com a valor de l'atribut de classe i que depengui d'un element principal que tingui "promo" com a valor de l'atribut d'identificador:

#promo .purchase

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda