G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

[GA4] Google Marketing Platform Partners

Oavsett om du behöver hjälp med ett projekt eller vill anlita en långsiktig partner har Google Marketing Platform Partners de resurser och den expertis du behöver för att nå dina marknadsföringsmål. Dessa företag har genomgått noggrann granskning och uppfyller våra krav.

Typer av partner

Alla Google Marketing Platform Partners är specialiserade på Google Marketing Platform-produkter: Analytics, Attribution, Campaign Manager 360, Looker Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys och Taggstyrning. Programmet omfattar två olika typer av företag: certifierade företag och säljpartner.

Certifierade företag

Om du behöver hjälp med att implementera Google Marketing Platform-produkter eller teknisk expertis för ett specialprojekt är certifierade företag det du söker efter. Certifierade företag är välbekanta med Google Marketing Platform och ger sina kunder utmärkt service. De kan hjälpa till med allt från rådgivning och utbildning till produktimplementering och tekniskt stöd.

Säljpartner

Dessa partner har samma höga kompetens som certifierade företag men samarbetar dessutom med Google om att sälja Googles produkter.

Hitta en partner

Enskilda som letar efter en partner kan söka i partnergalleriet för att hitta rätt partner utifrån produkt- och säljbehov.