G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

[GA4] Google Marketing Platform Partners

Etsitpä apua yksittäiseen projektiin tai pidempää kumppanuutta, Google Marketing Platform Partnereilla on tarvittavat resurssit ja taidot, joiden avulla voit saavuttaa markkinointitavoitteesi. Yritykset on valittu huolella tiukkojen vaatimusten mukaisesti.

Kumppanityypit

Google Marketing Platform Partnerit ovat erikoistuneet Google Marketing Platform ‑tuotteisiin, jotka ovat Analytics, Attribution, Campaign Manager 360, Looker Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys ja Tag Manager. Ohjelmassa on mukana kahdenlaisia yrityksiä: sertifioituja yrityksiä ja myyntikumppaneita.

Sertifioidut yritykset

Jos tarvitset apua Google Marketing Platform ‑tuotteiden käyttöönottoon tai teknistä asiantuntijuutta projektiisi, käänny sertifioidun yrityksen puoleen. Nämä yritykset tuntevat Google Marketing Platformin läpikotaisin ja tarjoavat asiakkaille ensiluokkaista palvelua konsultoinnista ja koulutuksesta aina tuotteiden käyttöönottoon ja tekniseen tukeen.

Myyntikumppanit

Myyntikumppaneilla on vastaava asiantuntemus kuin sertifioiduilla yrityksillä, mutta lisäksi ne auttavat Googlea tuotteiden myynnissä.

Etsi kumppani

Yhteistyökumppania tarvitsevat voivat etsiä tuote- ja myyntitarpeisiinsa sopivaa yritystä kumppanigalleriasta.