G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Esmena relativa al tractament de dades

Les condicions de tractament de dades de Google Ads estan pensades per a les empreses afectades pel Reglament general de protecció de dades (RGPD) de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), per la Llei de privadesa del consumidor de l'estat de Califòrnia (CCPA) o per altres normatives semblants. Aquestes condicions prevalen sobre l'Esmena relativa al tractament de dades de Google Analytics (inclosa l'Esmena relativa al tractament de dades d'Analytics d'Alemanya) anterior i la substitueixen.

Els clients de Google Tag Manager que tinguin un contracte de client directe amb Google poden acceptar les condicions de tractament de dades de Google Ads a la secció Administració de Configuració del compte. Per poder acollir-se a les condicions de tractament de dades de Google Ads, els clients de la versió estàndard de Google Tag Manager i de Tag Manager 360 amb empreses establertes fora de l'EEE, del Regne Unit o de Suïssa han d'acceptar aquestes condicions de manera proactiva a Configuració del compte. Els clients de la versió estàndard de Google Tag Manager i de Tag Manager 360 amb empreses establertes a l'EEE, al Regne Unit o a Suïssa, no cal que ho facin, ja que les condicions de tractament de dades de Google Ads ja estan incorporades a les condicions que els corresponen.

Tingueu en compte que els partners de vendes de Google Tag Manager 360 i els clients que comprin Google Tag Manager 360 mitjançant un partner de vendes ("Clients de Revenda") no poden acceptar les condicions de tractament de dades de Google Ads, sinó que han de subscriure unes condicions de tractament de dades independents amb Google o amb el partner de vendes, respectivament. L'acceptació de les Condicions de tractament de dades de Google Ads per part dels partners de vendes i Clients de Revenda Google Tag Manager 360 mitjançant la interfície d'usuari de Google Analytics no serà vàlida ni crearà cap acord vinculant entre Google i aquests Clients de Revenda. Tanmateix, tingueu en compte que aquesta restricció no s'aplica en la mesura que els clients de Google Tag Manager o Tag Manager 360 hagin acceptat directament amb Google altres condicions de Google Tag Manager.

Acceptar l'Esmena relativa al tractament de dades

Si quan vau crear el compte vau indicar que residiu a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), ja heu acceptat l'esmena relativa al tractament de dades com a part de les condicions del servei. Si vau indicar que residiu en un altre país (o no vau indicar cap país en registrar-vos), heu de seguir aquests passos per acceptar l'esmena més recent relativa al tractament de dades:

1. Obriu el compte de Google Tag Manager.
  2. Aneu a Administrador i després Compte i després Configuració del compte.
  3. Feu clic a Mostra l'Esmena relativa al tractament de dades (o Revisa l'esmena), després a Accepta i, finalment, a Desa.

Proporcionar dades de contacte

Si accepteu les condicions de tractament de dades, feu clic a Gestiona els detalls de la DPA per proporcionar la informació obligatòria següent:

• Entitat legal: nom registrat de la vostra organització que s'utilitza per a finalitats jurídiques i financeres. Una organització pot tenir més d'una entitat legal.
  • Contacte principal (també anomenat "Adreça Electrònica de Notificacions"): contacte al qual s'enviaran les notificacions, de conformitat amb les condicions de tractament de dades de Google Ads.
  • Delegat de protecció de dades: persona designada, si escau, per facilitar el compliment de les disposicions de l'RGPD.
  • Representant de l'EEE: persona designada, si escau, per representar els clients no establerts a la UE en relació amb les seves obligacions segons l'RGPD.