G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Om Google Tag Manager 360

Gitt den nylige suspensjonen av Googles annonseringssystemer i Russland kan det inntil videre ikke opprettes nye 360-kontoer i Analytics eller Tag Manager i Russland. I tillegg setter vi annonser på pause globalt i Google-tjenester og -nettverk for annonsører basert i Russland.

Med Google Tag Manager 360 får du brukerstøtte og enkle og pålitelige funksjoner på bedriftsnivå du kan bruke i forbindelse med håndtering av tagger, som du lett kan integrere i eksisterende systemer.

Tag Manager 360 er integrert med Google Marketing Platform og har funksjoner spesifikt utviklet for bedrifter. Tag Manager 360 har også en tjenesteavtale om brukerstøtte som dekker levering av beholdere, tilgjengelighet av konfigurasjonsgrensesnitt samt tilgang til brukerstøtteeksperter.

Finn ut mer.