G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Over Google Tag Manager 360

Gezien de recente opschorting van Google-advertentiesystemen in Rusland onderbreken we het maken van nieuwe Russische 360-accounts voor Analytics en Tag Manager. Ook onderbreken we advertenties op Google-services en -netwerken wereldwijd voor adverteerders die zijn gevestigd in Rusland.

Google Tag Manager 360 biedt ondersteuning en functies op bedrijfsniveau voor makkelijk en betrouwbaar tagbeheer en is eenvoudig te integreren met bestaande systemen.

Tag Manager 360 is geïntegreerd met Google Marketing Platform en biedt functies speciaal voor bedrijven. Tag Manager 360 omvat bovendien een serviceovereenkomst voor de weergave van containers, beschikbaarheid van een instellingsinterface en hulp van speciale supportspecialisten.

Meer informatie