G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Google Tag Manager 360

Koska Googlen mainontajärjestelmät on äskettäin jäädytetty Venäjällä, estämme siellä myös 360-tilien luomisen Analyticsissa ja Tag Managerissa. Lisäksi keskeytämme Venäjältä käsin toimivien mainostajien mainosten näkymisen Googlen palveluissa ja verkostoissa.

Google Tag Manager 360 tarjoaa yritystason tukipalveluita ja ominaisuuksia, joiden ansiosta tagienhallinta on vaivatonta ja luotettavaa ja integroitavissa helposti muihin järjestelmiin.

Tag Manager 360 on integroitu Google Marketing Platformiin ja sisältää yrityksille tarkoitettuja ominaisuuksia. Lisäksi Tag Manager 360 sisältää palvelutasosopimuksen, joka kattaa säilöjen tarjoamisen, määritysliittymän saatavuuden ja pääsyn tukiasiantuntijoiden palveluihin.

Lue lisää