G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Sobre Google Tag Manager 360

A causa de la suspensió recent dels sistemes de publicitat de Google a Rússia, posarem en pausa la creació de nous comptes russos de 360 a Analytics i Tag Manager. A més, posarem en pausa els anuncis a les propietats i xarxes de Google de manera global per als anunciats amb seu a Rússia.

Google Tag Manager 360 afegeix assistència i funcions al nivell d'empresa per oferir una gestió d'etiquetes senzilla, fiable i que s'integra fàcilment en els sistemes existents.

Tag Manager 360 està integrat a Google Marketing Platform i proporciona funcions centrades en l'empresa. Tag Manager 360 també inclou un acord de nivell de servei que cobreix la difusió de contenidors, la disponibilitat de la interfície de configuració i l'accés a especialistes d'assistència dedicats.

Obteniu més informació.