G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Google Tag Manager 360-support på Enterprise-servicenivån

Denna funktion är endast tillgänglig i Google Tag Manager 360, en del av Google Marketing Platform.
Läs mer om Google Marketing Platform.

Som Google Tag Manager 360-kund har du tillgång till ett team med supportspecialister som bara arbetar med Google Tag Manager 360-produkter.

Se hur du kontaktar supportteamet (med åtkomst endast för inloggade Google Tag Manager 360-användare).

Vi är tillgängliga för att hjälpa till när som helst via e-post eller chatt (se tillgänglighet till chattsupport).

Vi rekommenderar att du använder kanalen för chattsupport, eftersom våra supportteam då kan ge dig snabbare hjälp. Kunder som använder Google Taggstyrning via en försäljningspartner bör kontakta denna partner för support.

Supportkanaler

Kanal Normal svarstid* Mål för lösningstid*
Chatt Det första svaret bör komma inom fem minuter från det att chatten har skapats. Permanent eller tillfällig lösning: Upp till 24 timmar (inom arbetsdagar) från det att chattkontakten har upprättats.
E-post Det första svaret bör komma inom 24 timmar från det att e-postmeddelandet skickades in. Permanent eller tillfällig lösning: Upp till 48 timmar (inom arbetsdagar) från det att e-postmeddelandet skickades in.

* Svarstid och lösningstid kan vara längre än vårt uppsatta mål under dagar som inte är arbetsdagar (se supportens öppettider) och/eller om supportdriften oväntat är otillgänglig, antalet kontakter ökar plötsligt och/eller problem behöver eskaleras till det tekniska teamet eller annat relevant specialistteam.

Dessa supportkanaler finns på engelska. Support kan erbjudas på andra språk beroende på tillgänglighet.

Prioritetsnivåer

Kontakter som behöver eskaleras till de tekniska teamet prioriteras enligt följande nivåer:

Prioritet** Beskrivning Servicenivåmål***
P0, kritisk prioritet Ett eller flera servicenivåavtal för Google Tag Manager 360 är i riskzonen. Huvudfunktionen fungerar inte som väntat enligt produktspecifikationerna för flera kunder.

Målsättningstid för respons från tekniskt team: 1 timme

Det tekniska teamet har som mål att svara Googles supportteam inom en timme från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet.

Målsättningstid för lösning från tekniskt team: 8 timmar

Det tekniska teamet riktar in sig på att lösa problemet eller hitta en tillfällig lösning att skicka tillbaka till Googles supportteam inom åtta timmar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet

P1, mycket hög prioritet En viktig komponent fungerar inte som förväntat enligt produktspecifikationerna, tillfällig lösning saknas.

Målsättningstid för respons från tekniskt team: 8 arbetstimmar

Det tekniska teamet har som mål att svara Googles supportteam inom åtta timmar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet.

Målsättningstid för lösning från tekniskt team: 9 dagar

Det tekniska teamet riktar in sig på att lösa problemet eller hitta en tillfällig lösning att skicka tillbaka till Googles supportteam inom nio dagar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet

P2, hög prioritet Systemet fungerar inte som väntat enligt produktspecifikationerna. Det kan finnas en tillfällig lösning.

Målsättningstid för respons från tekniskt team: 2 arbetsdagar

Det tekniska teamet har som mål att svara Googles supportteam inom två arbetsdagar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet.

Målsättningstid för lösning från tekniskt team: 20 dagar

Det tekniska teamet riktar in sig på att lösa problemet eller hitta en tillfällig lösning att skicka tillbaka till Googles supportteam inom 20 dagar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet

P3, normal prioritet Sidofunktioner fungerar inte som väntat enligt produktspecifikationerna. Det kan finnas en tillfällig lösning.

Målsättningstid för respons från tekniskt team: 1 vecka

Det tekniska teamet har som mål att svara Googles supportteam inom en vecka från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet.

Målsättningstid för lösning från tekniskt team: 30 dagar

Det tekniska teamet riktar in sig på att lösa problemet eller hitta en tillfällig lösning att skicka tillbaka till Googles supportteam inom 30 dagar från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet

P4, låg prioritet Sidofunktioner fungerar inte som väntat enligt produktspecifikationerna. Det kan finnas en tillfällig lösning. Endast ytliga problem.

Målsättningstid för respons från tekniskt team: 1 år

Det tekniska teamet har som mål att svara Googles supportteam inom ett år från det att eskaleringen skickas till det tekniska teamet.

**Ett problems prioritetsnivå kan ändras (uppåt eller nedåt) från det som ursprungligen angavs beroende på vad som framkommer under eskaleringsutvärderingen.

***Beroende på hur många och allvarliga problem som skickas till det tekniska teamet kan svarstiden och lösningstiden variera.