G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Tagactiveringsopties

Bepalen hoe tags op webpagina's worden geactiveerd

Configureer Tagactiveringsopties om te bepalen hoe een tag wordt geactiveerd. U vindt deze opties in de Geavanceerde instellingen van elke tagdefinitie in een webcontainer. Maak een keuze uit de volgende opties:

• Onbeperkt: Tags worden geactiveerd wanneer triggers dit aangeven. (Deze optie wordt alleen gebruikt bij tagreeksen.)
  • Eenmaal per gebeurtenis: De tag wordt slechts eenmaal geactiveerd wanneer de opgegeven gebeurtenis plaatsvindt. Kies deze optie wanneer u wilt voorkomen dat meerdere exemplaren van dezelfde gegevens aan de gegevenslaag worden toegevoegd.
  • Eenmaal per pagina: De tag wordt slechts eenmaal geactiveerd wanneer de pagina wordt geladen. Deze optie wordt vaak gekozen om voor een pagina een externe JavaScript-bibliotheek te laden die slechts één keer hoeft te worden geladen.