G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Muligheder med hensyn til aktivering af tags

Administrer, hvordan tags aktiveres på websider.

Konfigurer indstillinger for aktivering af tags for at styre, hvordan et tag aktiveres. Disse indstillinger findes under de avancerede indstillinger for en hvilken som helst tagdefinition i en webcontainer. Vælg en af følgende muligheder:

• Ubegrænset: Tags aktiveres altid, når en trigger beder om det. Denne mulighed bruges kun i forbindelse med tagsekvensering.
  • Én gang pr. hændelse: Tagget aktiveres kun én gang, når den angivne hændelse finder sted. Dette kan bruges til at forhindre, at flere dele af de samme data føjes til datalaget.
  • Én gang pr. side: Tagget udløses kun én gang, når siden indlæses. Denne mulighed bruges typisk ved indlæsning af et eksternt JavaScript-bibliotek, hvilket kun skal ske én gang, når siden indlæses.