G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Opcions d'activació de l'etiqueta

Controleu com s'activen les etiquetes a les pàgines web.

Configureu les Opcions d'activació de l'etiqueta per controlar la manera com s'activa una etiqueta. Trobareu aquestes opcions a la secció Configuració avançada de totes les definicions d'etiqueta que heu creat en un contenidor web. Seleccioneu una de les opcions següents:

• Il·limitat: les etiquetes s'activen sempre que els activadors els ho ordenen. Aquesta opció només es pot fer servir amb la seqüència d'etiquetes.
  • Un cop per esdeveniment: l'etiqueta només s'activa una vegada quan es produeix l'esdeveniment corresponent. Pot ser útil si us cal evitar que s'incorporin diverses porcions de les mateixes dades a la capa de dades.
  • Un cop per pàgina: l'etiqueta només s'activa una vegada, quan es carrega la pàgina. Aquesta opció se sol utilitzar per carregar una biblioteca de JavaScript externa, cosa que només ha de passar una vegada en carregar la pàgina.