G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Sekvensering av tagger

Angi tagger som skal utløses rett før eller rett etter en gitt tag i nettbeholdere.

Med sekvensering av tagger kan du angi tagger som skal utløses rett før eller rett etter at en gitt hovedtag utløses. Denne innstillingen er tilgjengelige i nettbeholdere og kan brukes for alle tagkonfigurasjoner fra Avanserte innstillinger etterfulgt av Sekvensering av tagger.

Konfigurasjon: Last inn en tag før taggen utløses

En konfigurasjonstag utløses før hovedtaggen. Slik konfigurerer du en konfigurasjonstag:

1. Merk av for «Utløs en konfigurasjonstag før <denne taggen> utløses». Merk: Vi erstatter «<denne taggen>» med tittelen på den nåværende taggen.
  2. Velg taggen du ønsker å bruke, fra menyen.
  3. Valgfritt: Merk av for «Ikke utløs <denne taggen> hvis <konfigurasjonstaggen> mislykkes» hvis du ønsker at hovedtaggen bare skal utløses når konfigurasjonstaggen er utløst. Merk: Vi erstatter «<konfigurasjonstaggen>» med navnet på taggen du valgte i trinn 2.

Utviklere må bruke google_tag_manager[{{Container ID}}].dataLayer.set() for å endre verdier i datalaget fra konfigurasjonstaggen. Årsaken til at du må bruke .set() i stedet for .push(), er at .push() først fanges opp av Google Tag Manager under den etterfølgende hendelsen. Når du bruker .set, fanges hendelsen opp av den gjeldende hendelsen.

Opprydding: Last inn en tag etter at taggen er utløst

En oppryddingstag utløses umiddelbart etter hovedtaggen. Slik konfigurerer du oppryddingstagger:

1. Velg «Utløs en oppryddingstag når <denne taggen> er utløst». Merk: Vi erstatter «<denne taggen>» med tittelen på den nåværende taggen.
  2. Velg taggen du ønsker å bruke, fra menyen.
  3. Valgfritt: Merk av for «Ikke utløs <oppryddingstaggen> hvis <denne taggen> mislykkes» hvis du vil at oppryddingstaggen bare skal utløses når hovedtaggen allerede er utløst. Merk: Vi erstatter «<oppryddingstaggen>» med tittelen på taggen du valgte i trinn 2.