G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Tagien sekvensointi

Määritä tagi käynnistymään juuri ennen tiettyä verkkosäilössä olevaa tagia tai heti sen jälkeen.

Tagien sekvensoinnin avulla voit määrittää tagit käynnistymään juuri ennen tiettyä "ensisijaista" tagia tai heti sen jälkeen. Tätä asetusta voi käyttää verkkosäilöissä ja mihin tahansa tagimääritykseen valitsemalla Lisäasetukset ja sittenTagien sekvensointi.

Setup-tagi latautuu ennen oman tagin käynnistymistä

Setup-tagi käynnistyy ennen ensisijaista tagia. Näin määrität setup-tagin:

1. Valitse Käynnistä setup-tagi, ennen kuin <tämä tagi> käynnistyy ‑valintaruutu. Huom. "<tämä tagi>" korvataan nykyisen tagin nimellä.
  2. Valitse valikosta tagi, jota haluat käyttää.
  3. Valinnainen: Valitse Älä käynnistä <tätä tagia>, jos <setup-tagi> epäonnistuu ‑valintaruutu, jos haluat kohdetagin käynnistyvän vain silloin, kun setup-tagin käynnistyminen onnistuu. Huom. "<setup-tagi>" korvataan kohdassa 2 valitun tagin nimellä.

Kehittäjien on käytettävä google_tag_manager[{{Container ID}}].dataLayer.set()-kutsua, jos he haluavat muuttaa setup-tagin datakerroksen arvoja. Lisäksi .push()-kutsun sijasta on käytettävä .set()-kutsua, sillä Google Tag Manager ei tunnista .push()-kutsua ennen seuraavaa tapahtumaa. Kun käytössä on .set, nykyinen tapahtuma tallentaa tämän tapahtuman.

Cleanup-tagi latautuu oman tagin käynnistymisen jälkeen

Cleanup-tagi käynnistyy välittömästi ensisijaisen tagin jälkeen. Näin määrität cleanup-tagin:

1. Valitse Käynnistä cleanup-tagi, kun <tämä tagi> on valmis ‑valintaruutu. Huom. "<tämä tagi>" korvataan nykyisen tagin nimellä.
  2. Valitse valikosta tagi, jota haluat käyttää.
  3. Valinnainen: Valitse Älä käynnistä <cleanup-tagia>, jos <tämä tagi> epäonnistuu ‑valintaruutu, jos haluat cleanup-tagin käynnistyvän vain silloin, kun ensisijaisen tagin käynnistyminen onnistuu. Huom. "<cleanup-tagi>" korvataan kohdassa 2 valitun tagin nimellä.