Notifikation

G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Tagsekvensering

Angiv, at tags skal aktiveres umiddelbart før eller efter et bestemt tag i webcontainere.

Tagsekvensering giver dig mulighed for at angive, at tags skal aktiveres umiddelbart før eller efter aktivering af et bestemt "primært" tag. Denne indstilling er tilgængelig i webcontainere, og den kan anvendes på en hvilken som helst tagkonfiguration via Avancerede indstillinger og så Tagsekvensering.

Konfiguration: Indlæs et tag, før dit tag aktiveres

Et opsætningstag aktiveres før det primære tag. Sådan konfigurerer du et konfigurationstag:

1. Markér afkrydsningsfeltet "Aktivér et konfigurationstag, før <this tag> aktiveres". Bemærk! "<this tag>" erstattes af det aktuelle tags titel.
  2. Vælg det tag, du vil bruge, i menuen.
  3. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet "Aktivér ikke <this tag>, hvis <setup tag> mislykkes", hvis du kun vil have aktiveret det primære datatag, når konfigurationstagget er blevet aktiveret korrekt. Bemærk! "<setup tag>" erstattes af navnet på det tag, der blev valgt i trin 2.

Udviklere skal bruge google_tag_manager[{{Container ID}}].dataLayer.set() til at ændre datalagsværdier fra opsætningstagget. Du skal bruge .set() i stedet for .push(), fordi .push() ikke genkendes af Google Tag Manager før den følgende hændelse. Ved brug af .set kan hændelsen registreres af den aktuelle hændelse.

Oprydning: Indlæs et tag, når tagget er blevet aktiveret

Et oprydningstag aktiveres straks efter aktiveringen af det primære tag. Sådan konfigurerer du et oprydningstag:

1. Markér afkrydsningsfeltet "Aktivér et oprydningstag, når aktiveringen af <this tag> er fuldført". Bemærk! "<this tag>" erstattes af det aktuelle tags titel.
  2. Vælg det tag, du vil bruge, i menuen.
  3. Valgfrit: Vælg "Aktivér ikke <cleanup tag>, hvis <this tag> mislykkes", hvis du kun vil have aktiveret oprydningstagget, når det primære tag er blevet aktiveret korrekt. Bemærk! "<cleanup tag>" erstattes af navnet på det tag, der blev valgt i trin 2.