G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Seqüència d'etiquetes

Especifiqueu les etiquetes que s'han d'activar immediatament abans o després d'una etiqueta determinada als contenidors web.

L'opció Seqüència d'etiquetes us permet especificar quines etiquetes s'han d'activar immediatament abans o després que s'activi una etiqueta "principal" determinada. Aquesta opció està disponible per a contenidors web i es pot aplicar a qualsevol configuració d'etiquetes des de Configuració avançada i després Seqüència d'etiquetes.

Configuració: carregueu una etiqueta abans que s'activi

Les etiquetes de configuració s'activen abans de l'etiqueta principal. Per configurar una d'aquestes etiquetes, seguiu aquests passos:

1. Marqueu la casella de selecció "Activa una etiqueta de configuració abans que s'activi <aquesta etiqueta>". Nota: la variable "<aquesta etiqueta>" se substituirà pel títol de l'etiqueta actual.
  2. Al menú, seleccioneu l'etiqueta que voleu utilitzar.
  3. Opcional: marqueu la casella de selecció "No activis <aquesta etiqueta> si es produeix un error amb <etiqueta de configuració>" si voleu que l'etiqueta de càrrega útil principal només s'activi quan l'etiqueta de configuració també ho faci. Nota: la variable "<etiqueta de configuració>" se substituirà pel nom de l'etiqueta seleccionada al pas 2.

Els desenvolupadors han d'utilitzar el paràmetre google_tag_manager[{{Container ID}}].dataLayer.set() per modificar els valors de la capa de dades de l'etiqueta de configuració. Heu d'utilitzar .set() en lloc de .push(), perquè Google Tag Manager no reconeixerà .push() fins a l'esdeveniment següent. Si feu servir .set, l'esdeveniment actual capturarà l'esdeveniment en qüestió.

Neteja: carregueu una etiqueta després que s'activi

Les etiquetes de neteja s'activen just després de l'etiqueta principal. Per configurar una d'aquestes etiquetes, seguiu aquests passos:

1. Marqueu la casella de selecció "Activa una etiqueta de neteja quan <aquesta etiqueta> hagi finalitzat". Nota: la variable "<aquesta etiqueta>" se substituirà pel títol de l'etiqueta actual.
  2. Al menú, seleccioneu l'etiqueta que voleu utilitzar.
  3. Opcional: marqueu la casella de selecció "No activis <etiqueta de neteja> si es produeix un error amb <aquesta etiqueta>" si voleu que l'etiqueta de neteja només s'activi quan l'etiqueta principal també ho faci. Nota: la variable "<etiqueta de neteja>" se substituirà pel nom de l'etiqueta seleccionada al pas 2.