G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Exportar i importar contenidors

Els contenidors de Google Tag Manager es poden exportar com a JSON. Els contenidors exportats es poden comparar, modificar, compartir i emmagatzemar en un sistema de control de versió i, després, es poden tornar a importar a Tag Manager.

Entre els usos habituals d'aquesta funció hi ha els següents:

• Canviar la configuració de les etiquetes de manera massiva. Podeu configurar un lloc web nou amb la mateixa estructura i les mateixes configuracions d'etiquetes que teniu per a un altre lloc web. Exporteu un contenidor del lloc web existent, utilitzeu un editor de text per modificar els elements que s'hagin de canviar (per exemple, identificadors de conversió o noms de domini) i importeu el fitxer de configuració revisat en un contenidor nou.
  • Emmagatzemar les dades de configuració del lloc web en una ubicació central. Podeu emmagatzemar totes les versions del contenidor en un sistema de control de versions i revisar els canvis abans de publicar-los. Tot i que Tag Manager té el seu propi historial de versions, si al vostre flux de treball feu servir eines basades en text (com ara diff i Git) per gestionar els canvis, podeu fer-ho exportant i important contenidors.
  • Copiar components nous o actualitzats entre diversos contenidors. Es pot exportar un conjunt d'etiquetes, d'activadors, de variables i de plantilles des d'un contenidor i importar-los a un altre. Pot ser útil per distribuir a diversos contenidors un conjunt de components configurats prèviament.

Exportar un contenidor

1. A la barra de navegació superior, feu clic a Administrador.
  2. A la secció Contenidor, feu clic a Exporta el contenidor.
  3. Feu clic a Trieu una versió o una àrea de treball.
  4. Seleccioneu la versió desitjada del contenidor o de l'àrea de treball.
  5. Feu clic a Baixa.
Nota: si proves de fer una exportació parcial que exclogui les etiquetes, els activadors i les variables que siguin dependències per als elements seleccionats per a l'exportació, es mostrarà un missatge d'advertiment. Si decidiu continuar amb l'exportació, se suprimiran les referències a les etiquetes i els activadors que falten. Les referències de les variables es conservaran.
També podeu exportar un contenidor des de la paperera.

Importar un contenidor

1. A la barra de navegació superior, feu clic a Administrador.
  2. A la secció Contenidor, feu clic a Importa el contenidor.
  3. Feu clic a Trieu un fitxer de contenidor i seleccioneu el fitxer que vulgueu importar.
  4. Decidiu si voleu afegir el fitxer importat a una àrea de treball nova o a una d'existent.
    • Per afegir el fitxer a una àrea de treball nova:
      1. A Trieu l'àrea de treball, feu clic a Nova.
      2. Escriviu un títol i una descripció per a l'àrea de treball.
      3. Feu clic a Desa.
    • Per afegir el fitxer a una àrea de treball existent:
      1. A Trieu l'àrea de treball, feu clic a Existent.
      2. Seleccioneu l'àrea de treball que vulgueu.
  5. Seleccioneu Sobreescriu o Combina.
  6. Amb l'opció Sobreescriu, es traurà tot el conjunt existent d'etiquetes, d'activadors i de variables i se substituirà pel del contenidor importat. Abans de la importació, es crearà una nova versió de contenidor.
  7. Amb l'opció Combina, heu de seleccionar si voleu sobreescriure les variables, les etiquetes i els activadors conflictius, o bé canviar-ne el nom.
    • Sobreescriure les etiquetes, les variables i els activadors conflictius: si una variable, una etiqueta o un activador del contenidor nou tenen el mateix nom que els d'un contenidor antic, però el contingut és diferent, sobreescriviu l'element antic amb el nou. Si el contingut és igual, no hi ha conflicte.
    • Canviar el nom de les etiquetes, de les variables i dels activadors conflictius: si una variable, una etiqueta o un activador del contenidor nou tenen el mateix nom que els d'un contenidor antic, però el contingut és diferent, canvieu el nom de l'element nou. Si el contingut és igual, no hi ha conflicte.
  • Feu clic a Continua. Al quadre de diàleg "Previsualització", es mostra el nombre d'etiquetes, d'activadors i de variables que s'afegeixen, es modifiquen o se suprimeixen. Per obtenir una llista de tots els elements que queden afectats, feu clic a Mostra els canvis detallats.
  • Si esteu d'acord amb els canvis, feu clic a Confirma.
  • Ha estat útil?