G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Muuttujat

Tietokoneen kannalta muuttuja on koodiin sisältyvä symboli, jota voidaan käyttää kuvaamaan muuttuvaa arvoa. Tag Managerin muuttuja toimii samalla tavalla. Tag Managerin muuttujia käytetään sekä triggereissä että tageissa:

• Triggereissä olevien muuttujien avulla määritellään suodattimet, jotka määrittävät, milloin tietyn tagin tulee käynnistyä.
    Esimerkki: Käynnistä sivun katselu ‑triggeri, kun url-muuttujan arvo on example.com/hakemisto.html.
  • Tageissa olevia muuttujia käytetään dynaamisten arvojen noutamiseen.
    Esimerkki: Nouda tapahtuman arvo ja ostetut tuotteet sekä välitä ne konversioseurannan tagille.

Tag Manager tarjoaa kullekin säilölle joukon yleisesti käytettyjä sisäisiä muuttujia. Lisäksi voit luoda käyttäjän määrittämiä muuttujia omien tarpeidesi mukaan.