Varsel

G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Tag Manager og totrinnsbekreftelse

Øk sikkerhetsnivået for visse Tag Manager-operasjoner.

Hvis du vil øke sikkerhetsnivået i en Google Tag Manager-konto, kan de aktuelle administratorene velge å slå på totrinnsbekreftelse. Når denne innstillingen er aktivert, kontrollerer Tag Manager hvorvidt totrinnsbekreftelse er aktivert i de aktuelle brukernes kontoer før følgende kan gjøres:

• opprette eller endre egendefinerte JavaScript-variabler
  • opprette eller endre egendefinerte HTML-tagger
  • endre brukerinnstillinger
Trenger du mer informasjon? Finn ut mer om Googles totrinnsbekreftelse.

Sånn kan du slå på totrinnsbekreftelse i Tag Manager-kontoer:

1. Logg på Google Tag Manager med en administratorkonto.
  2. Klikk på Administrator.
  3. Klikk på Kontoinnstillinger i Konto-delen.
  4. Velg Krev påloggingskontroll i to trinn for enkelte handlinger.
  5. Klikk på Lagre.