G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Tag Manager ja kaksivaiheinen vahvistus

Paranna tiettyjen Tag Managerin toimintojen suojausta.

Google Tag Manager ‑tilin järjestelmänvalvoja voi halutessaan ottaa käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen tilin suojauksen parantamiseksi. Kun tämä asetus on käytössä, Tag Manager tarkistaa, onko kaksivaiheinen vahvistus otettu käyttöön käyttäjien tileillä, ennen kuin seuraavat toimenpiteet voidaan suorittaa:

• luo tai muokkaa omia JavaScript-muuttujia
  • luo tai muokkaa yksilöityjä HTML-tageja
  • muokkaa käyttäjäasetuksia.

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön Tag Manager ‑tilillä

1. Kirjaudu sisään Google Tag Manageriin järjestelmänvalvojan tilillä.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Klikkaa Tili-osiosta Tilin asetukset.
  4. Valitse Vaadi kaksivaiheinen vahvistus tiettyjen toimien tekemiseen.
  5. Klikkaa Tallenna.