G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Tag Manager og totrinsbekræftelse

Tilføj ekstra sikkerhed for visse Tag Manager-handlinger.

For at gøre en Google Tag Manager-konto mere sikker kan administratorer vælge at aktivere totrinsbekræftelse. Når indstillingen er aktiveret, tjekker Tag Manager, om totrinsbekræftelse er blevet aktiveret på brugerens konto, før disse handlinger kan udføres:

• Oprettelse eller ændring af tilpassede JavaScript-variabler.
  • Oprettelse eller ændring af tilpassede HTML-tags.
  • Ændring af brugerindstillinger.
Har du brug for flere oplysninger? Få flere oplysninger om Googles totrinsbekræftelse

Sådan aktiveres totrinsbekræftelse for en Tag Manager-konto:

1. Log ind på Google Tag Manager med en administratorkonto.
  2. Klik på Administrator.
  3. Klik på Kontoindstillinger i sektionen Konto.
  4. Vælg Kræv totrinsbekræftelse for visse handlinger.
  5. Klik på Gem.