Notificació

G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Tag Manager i verificació en dos passos

Afegiu seguretat addicional per a determinades operacions de Tag Manager.

Per afegir seguretat addicional a un compte de Google Tag Manager, els administradors poden activar de manera opcional la verificació en dos passos. Quan aquesta configuració estigui activada, Tag Manager comprovarà si la verificació en dos passos s'ha activat al compte dels usuaris abans de poder configurar aquests elements:

• Crear o modificar variables de JavaScript personalitzades.
  • Crear o modificar etiquetes HTML personalitzades.
  • Modificar la configuració d'usuari.

Per activar la verificació en dos passos per a un compte de Tag Manager:

1. Inicieu la sessió a Google Tag Manager amb un compte d'administrador.
  2. Feu clic a Administrador.
  3. A la secció Compte, feu clic a Configuració del compte.
  4. Seleccioneu Sol·licita la verificació en dos passos per a determinades operacions.
  5. Feu clic a Desa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda