G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Prioritering

Du kan styra prioriteringen för taggaktivering i Avancerade inställningar för en tagg.

• Taggaktiveringsprioritet: Bestämmer ordningen som taggar aktiveras i. Värdet kan vara ett positivt eller negativt heltal, och taggar med högre värden aktiveras före taggar med lägre värden. (Exempelvis aktiveras en tagg med prioritet 3 före en med prioritet 1 eller 2.) Prioritet ställs som standard in på 0 om inget värde anges. Taggarna aktiveras fortfarande asynkront.
  • Aktivera anpassat schema för taggaktivering: Anger att taggen bör aktiveras under en viss tidsperiod.
    Observera att när du markerar kryssrutan för att använda ett anpassat schema för taggaktivering måste du ange både start- och slutdatum. Slutdatum och sluttid måste vara senare än startdatum och starttid.
  • Aktivera taggen endast i publicerade behållare: Förhindrar att taggar aktiveras i testmiljöer (t.ex. under förhandsgranskning och felsökning). När det är tillämpligt informerar Taggstyrning dig när taggen skulle ha aktiverats. Resultaten blir mer exakta om du låter detta alternativ vara omarkerat.
Om du vill ha en mer exakt kontroll använder du taggsekvensering för att ange exakt vilka taggar som aktiveras före och efter en viss tagg.