G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Prioriteiten

In de Geavanceerde instellingen van een tag kunt u bepalen in welke volgorde tags worden geactiveerd.

• Prioriteit voor het activeren van tags: Deze bepaalt de volgorde waarin tags worden geactiveerd. De waarde kan een positief of negatief geheel getal zijn en tags met hogere waarden worden eerder geactiveerd dan tags met lagere waarden. (Zo wordt een tag met prioriteit 3 vóór een tag met prioriteit 1 of 2 geactiveerd.) De prioriteit wordt standaard ingesteld op 0 als er geen waarde wordt opgegeven. Tags worden asynchroon geactiveerd.
  • Aangepast schema voor het activeren van tags inschakelen: Dit specificeert dat de tag tijdens een bepaalde periode moet worden geactiveerd.
    Opmerking: Wanneer u het selectievakje inschakelt om een aangepast schema voor het activeren van tags te gebruiken, moet u zowel een start- als een einddatum invoeren en moeten de einddatum en -tijd na de startdatum en -tijd liggen.
  • Deze tag alleen activeren in gepubliceerde containers: Dit voorkomt dat tags in testomgevingen worden geactiveerd (bijv. bij weergave van voorbeelden en foutopsporing). Indien van toepassing laat Tag Manager u weten wanneer de tag zou zijn geactiveerd. Voor de meest nauwkeurige tests laat u deze optie uitgeschakeld.
Gebruik voor een preciezere controle Tagreeksen om exact aan te geven welke tags vóór en na een bepaalde tag moeten worden geactiveerd.