G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Prioritering

Du kan styre prioriteringen af tagaktivering under Avancerede indstillinger for et tag.

• Prioritet med hensyn til tagaktivering: Dette er afgørende for, hvilken rækkefølge tags aktiveres i. Værdien kan være et positivt eller negativt heltal, og tags aktiveres i rækkefølge i henhold til, hvor høj en værdi de er blevet tildelt. Et tag med prioriteten 3 udløses f.eks. før tags med prioriteten 1 og 2. Standardindstillingen for prioritet er 0, hvis der ikke angives en værdi. Tags aktiveres stadig asynkront.
  • Aktivér tilpasset tagaktiveringsplan: Dette angiver, at tagget skal aktiveres inden for et bestemt tidsrum.
    Bemærk! Hvis du markerer afkrydsningsfeltet for brug af en tilpasset tagaktiveringsplan, skal der både angives start- og slutdato, og slutdatoen og sluttidspunktet skal ligge efter startdatoen og starttidspunktet.
  • Aktivér kun dette tag i offentliggjorte containere: Dette forhindrer, at tags aktiveres i testmiljøer (f.eks. i forbindelse med forhåndsvisning og fejlretning). Hvis det er relevant, bliver du i Tag Manager underrettet om, hvornår tagget ville være blevet aktiveret. Hvis dine tests skal være så præcise som muligt, skal du undlade at markere afkrydsningsfeltet for denne mulighed.
Du kan opnå mere præcis kontrol ved at bruge Tagsekvensering til at angive, hvilke tags der skal aktiveres henholdsvis før og efter et bestemt tag.