G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Priorització

Podeu controlar la priorització de l'activació d'etiquetes a l'opció Configuració avançada d'una etiqueta.

• Prioritat d'activació de l'etiqueta: determina l'ordre en què s'activen les etiquetes. El valor pot ser un nombre enter positiu o negatiu; les etiquetes amb valors més alts s'activaran abans que les que tenen un valor més baix. Per exemple, una etiqueta amb prioritat 3 s'activa abans que una amb prioritat 1 o 2. La prioritat predeterminada és 0 si no s'especifica cap valor. Les etiquetes se segueixen activant de manera asíncrona.
  • Activa la programació d'activació d'etiquetes personalitzada: especifica que l'etiqueta s'ha d'activar en un període de temps determinat.
    Nota: quan seleccioneu la casella de selecció per utilitzar una programació d'activació d'etiquetes personalitzada, cal introduir una data d'inici i una de finalització, i la data i l'hora de finalització han de ser posteriors a la data i l'hora d'inici.
  • Activa l'etiqueta només als contenidors publicats: impedeix que les etiquetes s'activin en entorns de prova (per exemple, durant la previsualització i la depuració). Quan correspongui, Tag Manager us dirà quan s'hauria activat l'etiqueta. Per a fer proves més exactes, deixeu aquesta opció desactivada.
​Si voleu un control més precís, utilitzeu l'opció Seqüència d'etiquetes per especificar exactament quines etiquetes s'activen abans i després d'una etiqueta concreta.