G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Set up Google Tag Manager

2. Instal·lar un contenidor web

Seguiu aquests passos a fi d'instal·lar els fragments de codi necessaris per al contenidor de Google Tag Manager del vostre lloc web. A fi d'obtenir passos similars sobre com es pot configurar Tag Manager per a altres tipus de contenidors, consulteu els recursos següents:

Abans de començar

Passos

1. Aneu a https://tagmanager.google.com.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu crear un Compte de Google.
  3. Obriu el contenidor del Gestor d'etiquetes que voleu editar.
  4. A la pestanya Àrea de treball, seleccioneu l'identificador de contenidor (que comença per "GTM").
  5. Al quadre de diàleg Instal·la Google Tag Manager, seguiu aquests passos per a cada pàgina del vostre lloc web:
    1. Copieu el primer bloc de codi i enganxeu-lo el més amunt possible a l'etiqueta <head>.
      Example
      Al codi HTML d'exemple següent, enganxeu el vostre primer fragment de codi de Google Tag Manager després de l'etiqueta HTML d'obertura <head>. Tingueu en compte que l'exemple següent fa servir "GTM-ABCDEFGH", però heu de substituir l'identificador per l'identificador del contenidor.

<!DOCTYPE html>
          <html lang="en">
          <head>
              <!-- Google Tag Manager -->
              <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
              new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
              j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
              'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
              })(window,document,'script','dataLayer','GTM-ABCDEFGH');</script>
              <!-- End Google Tag Manager -->

<title>Pàgina web de mostra</title>
          </head>
          <body>
              <!-- Contingut de la vostra pàgina web -->
              <h1>Us dono la benvinguda al meu lloc web</h1>
              <p>Aquest és un paràgraf de mostra a la meva pàgina web.</p>
          </body>
          </html>

2. Copieu el segon bloc de codi i enganxeu-lo immediatament després de l'etiqueta d'obertura <body>.
      Exemple
      A la mostra de codi HTML següent, enganxeu el vostre segon fragment de codi de Google Tag Manager immediatament després de l'etiqueta HTML d'obertura <body>. Tingueu en compte que l'exemple següent fa servir "GTM-ABCDEFGH", però heu de substituir l'identificador per l'identificador del contenidor.

<!DOCTYPE html>
          <html lang="en">
          <head>
              <!-- Google Tag Manager -->
              <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
              new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
              j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
              'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
              })(window,document,'script','dataLayer','GTM-ABCDEFGH');</script>
              <!-- End Google Tag Manager -->

<title>Pàgina web de mostra</title>
          </head>
          <body>
              <!-- Google Tag Manager (noscript) -->
              <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-ABCDEFGH"
              height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>
              <!-- End Google Tag Manager (noscript) -->

<!-- Contingut del vostre lloc web -->
              <h1>Us dono la benvinguda al meu lloc web</h1>
              <p>Aquest és un paràgraf de mostra a la meva pàgina web.</p>
          </body>
          </html>

3. Proveu el vostre lloc web introduint l'enllaç del vostre lloc web i fent clic a Prova.
  6. Feu clic a D'acord.

Passos següents

Utilitzeu Google Tag Manager per configurar i gestionar etiquetes.