The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Resoldre problemes d'etiquetes amb el Diagnòstic d'etiquetes

Detecteu i corregiu problemes relacionats amb les etiquetes del lloc web mitjançant el Diagnòstic d'etiquetes
Experiment icon for Gradual feature rollout  Llançament gradual de la funció: aquesta funció s'està llançant de manera gradual i és possible que encara no estigui disponible al vostre compte.

Podeu utilitzar l'eina Diagnòstic d'etiquetes per detectar i resoldre els problemes relacionats amb les etiquetes del vostre lloc web, a fi de garantir que la recollida de dades sigui precisa. Podeu accedir a l'eina Diagnòstic d'etiquetes des de les seccions Etiqueta de Google que hi ha tant a Google Ads com a Google Analytics, i mitjançant Google Tag Manager.

Obrir l'eina Diagnòstic d'etiquetes

1. Obriu la configuració de l'etiqueta de Google.
    On és la configuració de l'etiqueta de Google?
  2. A la configuració de l'etiqueta de Google, aneu a la subsecció Qualitat de l'etiqueta de la secció La vostra etiqueta de Google.
  3. Consulteu l'estat de qualitat de l'etiqueta i, tot seguit, feu clic per trobar i corregir els problemes detectats de l'etiqueta.

Estats de qualitat de les etiquetes

L'eina Diagnòstic d'etiquetes mostra els estats de qualitat següents de les etiquetes per destacar els problemes detectats i la gravetat, així com la manera de resoldre'ls. Quan corregiu un problema, l'estat s'actualitza per mostrar la millora de la qualitat de l'etiqueta.

Excel·lent

Excel·lent significa que no s'ha detectat cap problema amb l'etiqueta de Google. En aquest estat de qualitat de les dades no veureu cap problema, ja que les etiquetes es consideren totalment optimitzades. Tanmateix, assegureu-vos de continuar comprovant l'estat de qualitat de les etiquetes, ja que pot canviar quan es detecten problemes nous.

Bo

Bo significa que no s'ha detectat cap problema amb l'etiqueta de Google, però es proporciona almenys una recomanació per millorar-ne la qualitat.

Necessita atenció

Necessita atenció significa que hi ha un problema amb l'etiqueta de Google que requereix la vostra atenció. El problema s'hauria de corregir, però no és greu.

Urgent

Urgent significa que s'ha detectat un problema urgent amb l'etiqueta de Google que heu de corregir immediatament per conservar el mesurament.

Diagnòstic

És possible que us mostrem un o més dels diagnòstics següents per ajudar-vos a identificar problemes amb la configuració de l'etiquetatge:

• Dominis addicionals detectats per a la configuració: si teniu diversos dominis com a part del camí de l'usuari cap a la conversió (per exemple, un client arriba al domini A i després navega fins al domini B per fer la conversió), és possible que hàgiu d'afegir els dominis addicionals a la configuració per assegurar-vos que les etiquetes siguin duradores i mostrin dades precises.
  • Ordre config en ordre incorrecte: aquest diagnòstic es mostra si les ordres d'esdeveniment gtag es troben abans que les ordres de configuració gtag. Això pot provocar un comportament inesperat mentre s'encaminen i es processen aquests esdeveniments.
  • Instal·lació del mode de consentiment en ordre incorrecte: és possible que algunes de les vostres pàgines web carreguin les ordres del mode de consentiment en un ordre incorrecte. Això pot fer que s'enviïn senyals de consentiment imprecisos.
  • Falta l'enllaçament de conversions: aquest diagnòstic es mostra quan teniu una etiqueta de Floodlight o de Google Ads, però no heu afegit cap etiqueta d'enllaçament de conversions al contenidor de Google Tag Manager.
  • Algunes de les vostres pàgines no estan etiquetades: us indicarem si les pàgines del vostre lloc web no estan etiquetades, la qual cosa pot afectar el rendiment del mesurament. Quan això passa, el resum de cobertura de l'etiqueta mostra les pàgines sense etiquetar per ajudar-vos a trobar i corregir les pàgines sense etiquetar.