The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Set up and manage consent

Resoldre problemes del mode de consentiment

Aquest article és per als usuaris que han implementat el mode de consentiment al seu lloc web.

El mode de consentiment és una part essencial del mesurament, ja que garanteix que compliu les opcions de privadesa de l'usuari. Tanmateix, la configuració del mesurament es pot veure afectada per una implementació deficient del mode de consentiment o si no hi ha prou dades per activar la modelització del mode de consentiment.

Què cal esperar quan s'activa un mode de consentiment

Quan s'activa el mode de consentiment, totes les dades que envieu a Google inclouen informació de consentiment adjunta. Si no havíeu implementat el mode de consentiment al lloc web abans, és possible que vegeu un augment de les conversions.

El mode de consentiment ha d'estar implementat durant almenys 7 dies complets i ha de complir determinats llindars de dades abans no vegeu els resultats de l'impacte a Google Ads. Obteniu més informació sobre els resultats de l'impacte del mode de consentiment.

Com es poden resoldre els problemes del mode de consentiment

A fi de comprovar si hi ha errors en la implementació del consentiment, utilitzeu Tag Assistant per verificar la implementació del mode de consentiment.

Seleccioneu un problema per veure les instruccions per resoldre'l.

No s'ha definit el consentiment predeterminat

Establir un valor predeterminat de consentiment per a tots els paràmetres del mode de consentiment us ajuda a gestionar de manera eficient el comportament de les etiquetes segons la implementació del bàner de consentiment estàndard. Obteniu més informació sobre els requisits de consentiment de Google.

Si utilitzeu una CMP per carregar un bàner de consentiment, assegureu-vos de definir valors predeterminats com a mínim per als paràmetres següents:

• ad_storage
  • analytics_storage
  • ad_user_data
  • ad_personalization

Si manteniu el vostre propi bàner, consulteu la documentació per a desenvolupadors a fi d'obtenir informació sobre com podeu definir els valors predeterminats de consentiment.

El consentiment predeterminat s'ha definit massa tard

El lloc web ha de definir l'estat de consentiment predeterminat abans que les etiquetes o altre codi facin servir el consentiment o l'actualitzin. Definir el valor predeterminat massa tard pot no tenir l'efecte previst. Obteniu més informació sobre els requisits de consentiment de Google.

Si utilitzeu una CMP per carregar un bàner de consentiment, assegureu-vos que el bàner es carregui abans que l'etiqueta de Google enviï dades.

Si manteniu el vostre propi bàner, obteniu informació sobre quan podeu definir els valors predeterminats de consentiment.